Ik ben Nele, fotograaf in Gent.

Misschien zag je mij al eens lopen, in Gent, waar ik een huis en leven deel met het beste vriendje dat iemand zich kan wensen. Zijn naam is Toon: hot barista, cool cocktail shaker en in de running voor het beste kapsel van ons gezin. Samen maakten we twee van mijn favoriete mensen op deze planeet.

Rein is ons eerste wonder. Naast een lach tovert ze, met haar nieuwsgierige waarom-vragen, ook heel vaak een hmmm-ik-denk-dat-ik-het-zelf-niet-zo-goed-weet frons op ons gezicht. Onze jongste, Siebe, heeft een lieve grote mond waarin hij graag elk kwartier een koekje laat verdwijnen. Ik hoop dat jullie naar elkaar kijken zoals Siebe naar een koekje kijkt – met héél veel liefde.

Ik ben een ontdekker. Altijd op zoek. Zot van reizen en de wereld waarin we leven. Die nieuwsgierige blik maakt trouwfotografie voor mij zo bijzonder. De kleine dingen trekken mij aan: een subtiel gebaar tussen mensen, een sprekende expressie op iemands gezicht, een waardevol moment dat niemand anders opvalt.

Maar genoeg over mezelf. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal: hoe jullie elkaar leerden kennen en hoe ik mee kan schrijven aan jullie nieuwe hoofdstuk!

Even piepen achter de schermen?