Ik ben Nele, fotograaf in Gent.

Je vindt me vaak liggend in het gras, terwijl mijn kinderen de lucht ingaan op de trampoline (soms spring ik mee!), tijdens de week in mijn thuiskantoor met wat goede muziek of een podcast op de achtergrond en in het weekend, lachend aan een grote tafel met vrienden, genietend van elkaars gezelschap.

Ik ben mama van mijn twee favoriete mensen op deze planeet: Rein + Siebe. Naast een lach tovert Rein, met haar nieuwsgierige waarom-vragen, ook heel vaak een hmmm-ik-denk-dat-ik-het-zelf-niet-zo-goed-weet frons op mijn gezicht. Siebe, de jongste, heeft een lieve grote mond waarin hij graag elk kwartier een koekje laat verdwijnen. Ik hoop dat jullie naar elkaar kijken zoals Siebe naar een koekje kijkt – met héél veel liefde.

Ik ben een ontdekker. Altijd op zoek. Zot van reizen en de wereld waarin we leven. Die nieuwsgierige blik maakt fotografie voor mij zo bijzonder. De kleine dingen die mijn hart warm maken: een subtiel gebaar tussen mensen, een sprekende expressie op iemands gezicht, een waardevol moment dat niemand anders opmerkt.

Maar genoeg over mezelf. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal: hoe jullie elkaar leerden kennen en hoe ik mee kan schrijven aan jullie nieuwe hoofdstuk!

Even piepen achter de schermen?