Een herfstwandeling door Parijs

Mijn favoriete seizoen in Parijs is zonder twijfel de herfst. Rode en gele blaadjes die op de soundtrack van 'La Vie en Rose', gespeeld door een enthousiaste locale accordionist, naar beneden dwarrelen.

Twee jaar geleden leerde ik Crystal kennen als een eigenzinnige en goedlachse fotografe dus wanneer Joshua en Crystal’s in een email vroegen of ik hen een namiddag in Parijs wou fotograferen antwoordde ik enthousiast welke eer ik het wel vond.
Soms zie je twee mensen, geboren voor elkaar, compleet en aanvullend. De rust die de wervelwind in balans houdt. Yin en Yang en Joshua en Crystal.

Ik hou van de manier waarop Joshua naar Crystal kijkt en ik hoop dat deze beelden een plekje vinden in hun huis en hen af en toe herinneren aan die zachte namiddag slenteren op de deunen van 'La vie en rose’