Hoelang op voorhand moeten we je boeken?

Heb je een datum en wil je mij graag vastleggen als jullie huwelijksfotograaf? Niet aarzelen! Populaire data zijn vaak een jaar op voorhand geboekt, maar laat dat je vooral niet tegenhouden om me te contacteren. Als ik niet beschikbaar ben, kan ik jullie misschien doorverwijzen naar één van mijn fantastische collega's.

Krijgen we alle foto’s die je maakt?

Door zorgvuldig te selecteren, krijgen jullie beelden die uitblinken in kwaliteit en niet in kwantiteit. Met mijn selectie maak ik steeds een mooi en compleet overzicht van jullie dag.

Fotografeer je in kleur of zwart-wit?

Ik fotografeer alles in kleur en zet mijn beelden, als dat beter uitkomt, nadien om in zwart-wit.

Bewerk je alle beelden?

Ja, al beperkt dat zich tot kleurcorrecties, zoals contrast, belichting en zwart-wit bewerking. En heel af en toe ook het 'hoe-is-het-toch-mogelijk-en-dat-net-op-mijn-trouwdag'-puistje

Vergat je mijn e-mail te beantwoorden?

Technologie laat iedereen af en toe in de steek. Vind je geen antwoord in je mailbox binnen de 48u? Kijk dan even in je spam. Vind je ook niets? Probeer dan even een gewone email te sturen naar info@nelewatty.be of bel me even op, want waarschijnlijk is er dan iets misgelopen.

Moeten wij poseren?

Waar ik het meest van hou is het vastleggen van subtiele en mooie momenten. De fotosessie is meestal het rustigste moment van jullie dag dus ik laat jullie vooral genieten van het moment en elkaar en dan komen de foto's vanzelf!

Fotografeer je ook in het buitenland?

Heel graag! Contacteer me met je vragen!

Wat moet je nog weten

- Af en toe lig ik op de grond, loop ik door de modder of kruip ik op een muurtje. Op zoek naar een goeie foto. Dit vraagt aangepaste kledij, dus verwacht me niet in een geen rokje of hoge hakken.
- Het mooiste licht vind je 's morgensvroeg en tijdens de valavond! Perfecte momenten voor jullie reportage.

Nog vragen?

Aarzel niet om me te contacteren!